LG

مرتب سازی بر اساس
نمایش در صفحه

گوشی موبایل ال‌جی مدل G4 H818P دو سیم‌کارت ظرفیت 32 گیگابایت با قاب پشتی چرمی

  •  تعداد سیم کارت: دو سیم کارت
  •  حافظه داخلی: 32 گیگابایت
ناموجود

گوشی موبایل ال‌جی مدل X Screen دو سیم‌کارت ظرفیت 16 گیگابایت

  •  تعداد سیم کارت: دو سیم کارت
  •  حافظه داخلی: 16 گیگابایت
ناموجود

گوشی موبایل ال جی مدل V10 ظرفیت 32 گیگابایت

  •  تعداد سیم کارت: تک سیم کارت
  •  حافظه داخلی: 32 گیگابایت
ناموجود

گوشی موبایل ال جی مدل G5 H860 دو سیم‌کارت ظرفیت 32 گیگابایت

  •  تعداد سیم کارت: دو سیم کارت
  •  حافظه داخلی: 32 گیگابایت
ناموجود

گوشی موبایل ال جی مدل K10 دو سیم‌کارت ظرفیت 16 گیگابایت

  •  تعداد سیم کارت: دو سیم کارت
  •  حافظه داخلی: 16 گیگابایت
ناموجود

گوشی موبایل ال جی LG

بسیاری عقیده دارند ال جی همیشه یک تعقیب کننده صرف بوده و هرگز نتوانسته خود را از سایه رقبای قدری مثل سامسونگ و اپل خارج کند، با این حال تاریخچه این کمپانی در دنیای موبایل حاوی نکات جالبی است و پیش از هر چیز باید بدانیم که از نخستین عرض اندام آنها در این بازار تنها 5 سال می گذرد.

کمپانی های بسیاری را دیده ایم که زمانی حرف اول را در زمینه کاری خود زده اند اما ظهور رقبای جدید و فشارهای جانبی آنها را به کلی محو کرده، با این حال ال جی کماکان در همین حوالی پرسه می زند، به دنبال پیشرفت است و چه بسا از گوشی موبایل ال جی رونمایی کند که موقعیتش را زیر و رو سازد.

ال جی به عنوان یک پای ثابت دنیای موبایل، فراز و نشیب های زیادی را پشت سرگذاشته و طی این سفر پر ماجرا کلکسیونی از موبایل های کوچک و بزرگ را به بازار عرضه کرده که برخی از آنها سرنوشت ساز بوده و هویت این کمپانی را بازتعریف کرده اند.

برای آشنایی بیشتر با چالش ها و موفقیت های ال جی در سالیان گذشته، 10 دستگاه از مهمترین موبایل های این کمپانی را به ترتیب زمانی در یک لیست گرد آورده ایم.

1. VX6000 (سال 2003)

این گوشی موبایل ال جی به عنوان نخستین موبایل دوربین دار عرضه شده توسط اپراتور ورایزن، در زمان خودش لوکس محسوب می شد. گوشی موبایل ال جی VX6000 حتی امکان ثبت تصاویر سلفی را فراهم می کرد و از نظر زیبایی شناسی نیز با برخورداری از نمایشگر خارجی OEL سه خطی با رنگ های پلاریزه توجه خریداران را به خود جلب می کرد. ال جی بعدها هم چند مدل دیگر را با الهام از VX6000 به بازار عرضه کرد.

2. VX8500 Chocolate (سال 2006)

این گوشی موبایل ال جی که در برخی از کشورها از جمله آمریکا با عنوان Chocolate شناخته می شد، از این نظر اهمیت داشت که با تمرکز بر موزیک ساخته شده بود، آن هم در زمانی که هنوز موبایل ها قدرت لازم برای از دور خارج کردن MP3 پلیرها را پیدا نکرده بودند. شاید VX8500 با برخورداری از پد کنترل لمسی شباهت زیادی به آیپاد داشته باشد؛ اما ال جی با عرضه این موبایل کاربران را از دردسر حمل کردن موبایل و MP3 پلیر به صورت همزمان راحت کرد.

3. گوشی موبایل ال جی VX10000 Voyager (سال 2007)

کمپانی کره ای دو مورد قبل را با همکاری اپراتور ورایزن عرضه کرد و این مشارکت با ارائه VX10000 به اوج خود رسید. این موبایل ال جی که در زمان خود عظیم الجثه به حساب می آمد، بر مالتی مدیا متمرکز بوده و از نمایشگری لمسی، قابلیت های وبگردی و کیبورد QWERTY بهره می برد. هرچند VX10000 اسمارت فون محسوب نمی شد اما در زمینه پخش موزیک و ویدئو یک سر و گردن از موبایل های زمان خودش بالاتر بود.

4. گوشی موبایل ال جی GW620 (سال 2010)

برخوردار بودن از عنوان اولین موبایل اندروید ال جی، برای قرار گرفتن در این لیست کفایت می کند. برخلاف سامسونگ گلکسی و موتورولا CLIQ ورود این کمپانی به عرضه موبایل های اندروید چندان پر و سر صدا نبود و کمتر کسی به یاد دارد اولین موبایل اندرویدی ال جی چه نام داشته. یکی از دلایل گمنام ماندن GW620 بهره مند از کیبورد QWERTY، عرضه محدود آن بود که باعث شد رنگ بازارهای پر رونقی مثل ینگه دنیا را به خود نبیند. با این وجودان گوشی موبایل ال جی سنگ بنای موبایل هوشمند ال جی است که در سال های آتی و بر پایه سیستم عامل محبوب گوگل پا به عرصه وجود گذاشتند.

5. گوشی ال جی Optimus One (سال 2010)

با عرضه Optimus One رفته رفته دوران رونق ال جی فرا رسید. این کمپانی به جای رقابت در سطح موبایل های پرچمدار تصمیم گرفته بود جبهه سبکتر موبایل های اقتصادی را تصاحب کند و با ارائه Optimus One تا حدودی به هدف خود رسید. طبیعتا این موبایل اقتصادی به مشخصات فوق العاده یا طراحی خیره کننده مزین نبود اما با برخورداری از قیمتی رقابتی و قابلیت هایی معقول ورق را به سود ال جی برگرداند و به نخستین موبایل کمپانی کره ای با فروش بالای یک میلیون دستگاه تبدیل شد.

6. گوشی موبایل ال جی Nexus 4 (سال 2012)

در حالی که در لیگ موبایل سازها ال جی رقبای قدری مثل سامسونگ، موتورولا و HTC را در کنار خود می دید، گوگل در اقدامی عجیب تولید نسل چهارم از سری نکسوس را به این شرکت سپرد. این قرارداد به ال جی کمک کرد تا به عنوان یکی از بازیگران کلیدی در زمینه موبایل های پرچمدار خود را مطرح کنند. ال جی در تولید Nexus 4 تمام هنر خود را به کار بست و با تعبیه پنل پشتی شیشه ای، ظاهری هولوگرافیک به آن بخشید و علاوه بر این Nexus 4 را با قیمت پایه کمتر از نسل های قبلی به دست مشتریان رساند.

7.  موبایل ال جی G2 (سال 2013)
تاکنون شاهد عرضه مدل های زیادی از سری G بوده ایم اما ال جی در این موبایل پرچمدار برای نخستین بار کلیدهای پاور و کنترل صدا را به پنل عقب منتقل کرد که در چند مدل بعدی نیز بدون تغییر باقی ماند. از نظر نرم افزاری نیز G2 دارای یکی از نخستین رابط های کاربری بود که تا حد زیادی امکان سفارشی سازی داشت و به لطف قابلیت Knock On، با دو بار ضربه زدن به نمایشگر صفحه آن روشن می شد.

8. G Flex (سال 2013)
ال جی G Flex
ال جی که از موفقیت موبایل هایش اعتماد به نفس زیادی را کسب کرده بود به همه نشان داد که از درنوردیدن افق های جدید واهمه ای ندارد. بدون تردید G Flex از بسیاری نظرها یک گوشی منحصر به فرد محسوب می شد، برای مثال نخستین موبایلی است که به جای شیشه خمیده روی صفحه نمایش، از نمایشگری واقعا منحنی بهره می برد، هر چند کاربرد دقیق آن مشخص نبود. از سوی دیگر به لطف قابلیت «خود ترمیمی» خط و خش های جزئی روی قاب پشتی به صورت خودکار بهبود می یابند.

9. G5 (سال 2016)
ال جی G5
در مورد این اسمارت فون نمی توان به نکات درخشان زیادی اشاره کرد چرا که عقب گردی بزرگ در رویکرد موفقیت آمیز ال جی و درس مهمی برای مهندسان آنها محسوب می شد. G5 نسبت به مدل های قبلی شاهد تغییرات فراوانی بود که مهمترین آنها را می توان شاسی فلزی برخوردار از طراحی ماژولار عنوان کرد. کمپانی سازنده عقیده داشت که این طراحی عجیب مزایای زیادی به همراه خواهد داشت اما کاربران استقبال چندانی از آن به عمل نیاوردند و آزمون و خطای مهندسان ال جی در G5 برخلاف مدل قبلی با شکست همراه بود.

10. V30 (سال 2017)
ال جی V30

پس از تجربه تلخ G5، ال جی هر آنچه در چنته داشت را در G6 رو کرد تا اوضاع به حالت اول برگردد، با این حال این رستاخیز تا پاییز گذشته و عرضه V30 طول کشید. این اسمارت فون یکی از معدود مدل هایی است که با تاکید بر فیلمبرداری ساخته شده و از ابزارهایی نظیر سنسور با گشودگی دهانه لنز F1.6، افکت های متنوع، مد Cine Video برای تولید ویدیوهای با کیفیت همسطح با فیلم های سینمایی و ابزارهای دیگری برای کنترل جزئی ترین بخش از فرایندهای فیلمبرداری بهره می برد.

برای انتخاب ارزان ترین گوشی موبایل ال جی و با کیفیت ترین گوشی موبایل ال جی به فروشگاه اینترنتی تی ام پرشیا که به عنوان نمایندگی فروش انواع گوشی موبایل ال جی با قیمت مناسب شرایطی را فراهم آورده است سر بزنید، گوشی موبایل ال جی با قیمت عالی در فروشگاه اینترنتی تی ام پرشیا برای مقایسه، بررسی، انتخاب کمترین قیمت گوشی موبایل ال جی.